You are currently viewing P2000 Pager

P2000 Pager

  • Post author:
  • Post category:Software

Wat doet P2000 Pager?
P2000 Pager is een handige app voor je smartphone of tablet die werkt als een echte pager. Afhankelijk van welke capcode je hebt ingesteld stuurt de P2000 server de alarmen die bij deze capcode horen naar je smartphone of tablet via een notificatie.

Wat kun je met P2000 Pager?
De app toont alle ontvangen alarmen in een lijst. Van hieruit kun je bladeren naar meer informatie over dit betreffende alarm, zoals welke hulpdiensten nog meer zijn ingeschakeld, het alarm op een kaart in Google Maps en de locatie van het alarm op Google Streetview.

Waarom P2000 Pager
Deze alarmen zijn ook beschikbaar voor jou. Vaak hoor je pas van het alarm als de sirene van brandweer, ambulance of politie voorbijkomt. Nu krijg je het alarm op je smartphone of tablet op hetzelfde moment als deze hulpdiensten.


Google PLAY store
P2000 Pager

P2000 Pager


P2000 Pager